Архив - групи за личностно развитие -

Да задействаш архетипа на Магьосника

 

група за себепознание и личностно развитие

14-15 януари 2012

Времето след Новата година е прекрасно време за размахване на вълшебната пръчица на Магьосника и посяване на семената на най-съкровените ни желания в почвата на зараждащата се година. Бялата магия, която идва в средата на зимния сезон, обаче, ни дава нещо много повече от това да се свързваме с нуждите на душата си, за да насочваме съзнателно живота си в посоката, която ние сме избрали, а не в посоката, накъдето случайността ни подхвърля. Тя е свързана с привличане към нас на Сили, които само един истински Магьосник може да призове, за да активизира подкрепата на Вселената и преобразяването на по-лошите реалности в по-добри. Като се замислим, истински важните неща в живота ни често са резултат именно на случайни срещи и събития, които променят живота ни в една или друга посока. Тъй като самият живот е мистерия, магията постоянно присъства в него, и това, което ние можем да направим, е само да засилим тази негова способност да поражда синхронични чудеса в живота ни, като по-осъзнато влезем в контакт с тази негова способност.

Дарът от това осъзнато взаимодействие с архетипната енергия на вътрешния ни Магьосник е усещането за лична сила – и за лекота при постигане на целите ни. Всичко става невероятно леко и ние успяваме да следваме потока, който ни води към нашето най-голямо щастие. Въпреки, че всеки един от нас има в себе си този архетип, има хора, за които той е по-силен, както и хора, за които той в момента е по-актуален. Аз самата по природа повече съм привлечена от енергията на Мъдреца и размахването на вълшебната пръчица на Магьосника често ми изглежда детинско занимание. Въпреки това сега вътрешните ми процеси ме водят към свързване именно с тази не особено активна моя част и с удоволствие бих ги споделила с тези от вас, които усещат, че са на същата вълна.

В тази група ще правим всичко онова, което обикновено правим в моите групи, но ще обърнем по-специално внимание на няколко неща от арсенала на Магьосниците:

  • да се докосват до лечебни сили, които са отвъд рационалния разум;
  • да дават имена на опита си – и така да лекуват не само себе си, но и другите;
  • да използват силата на желанието, за да преобразяват живота си;
  • да преобразуват външния свят, като първо променят себе си.

Както обикновено, работата в групата ще бъде творческа смесица от психодрама и преживявания в полето на знанието. А полето на знанието за мен е най-магическият инструмент, до който моят вътрешен Магьосник някога се е докосвал! Ако и вас ви привлича магията на полето на знанието и лечебните процеси и прозрения, които преживяванията в него ни носят – заповядайте!

  • Максимален брой участници – 10 човека.
  • Място на провеждане е моят кабинет в Панчарево.
  • Цена за участие – 130 лева, с включени напитки и храна. За участници, които вече са участвали веднъж или два пъти – 120 лева, за хора с 3 или 4 участия – 110 лева. За редовни участници –   90 лева.
  • Продължителност от 10.00 часа до 19.00 и двата дена.

Камелия Хаджийска